Tuesday, 29 December 2015 20:35

Krećemo sa prijavama za 1.Educom konferenciju za mala i srednja preduzeća

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Da bi učestvovali na Konferenciji potrebno je da se prijavite putem mejla. Kotizacija po osobi iznosi 9000 dinara. Cena iskazana sa PDV-om. U cenu kotizacije uračunato je prisustvo na predavanjima i ručak. Rok prijave 31.januar 2016. godine.

 Zbog ograničenog broja mesta do maksimalnog broja 200 na I Educom konferenciji i radi blagovremenog fakturisanja i registracije učesnika prijavite se putem Email adrese: prThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., posle čega će Vam biti izdat predračun za uplatu kotizacije. 

Prva Educom konferencija za mala i srednja preduzeća će se održati 4. februara 2016. godine. Konferencija je podržana od strane Ministarstva Privrede, Narodne Banke Srbije i Privredne Komore malih, srednjih preduzeća i preduzetnika. Predstavnici ovih institucija će uzeti učešće na Konferenciji i kao govornici.

​Konferencija je namenjena vlasnicima malih I srednjih preduzeća koji već posluju na srpskom tržištu, onima koji su tek pokrenuli svoj biznis. Takođe svima onima koji žele da tek otvore svoje preduzeće i održe uspešno poslovanje.

Cilj Konferencije je da malim I srednjim preduzećima da uvid-naprednik korak u poslovanje koje podrazumeva: upoznavanje I prepoznavanje tržišta, pravne regulative, načine I uslove finansiranja iz državnog I privatnog sektora, upravljanje troškovima, upravljanje kriznim menadžmentom, značaj ključnih poslovnih veština - lidertsvo, prodaja, marketing, brendiranje I dr,  iskustvo ka putu uspeha o kome će govoriti predstavnici uspešnih kompanija kao I podrška Vladinog I nevladinog sektora iz oblasti poslovanja I privrede.

Konferencija se sastoji iz niza predavanja na gore pomenute teme, zajedničkog ručka koji pruža učesnicima upoznavanje, pa samim tim I mogućnost širenja poslovanja I panel diskusiju na temu “Put do uspeha u Srbiji“.

Read 1362 times Last modified on Tuesday, 29 December 2015 20:37

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...