Sunday, 29 November 2015 17:04

Kurs "TEHNIKE PODSVESNE KOMUNIKACIJE - NLP” u nedelju 13.decembra

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Educom Vas poziva na kurs "TEHNIKE PODSVESNE KOMUNIKACIJE - NLP” koji vodi Boris Teodosijević, izvršni direktor MENSA Srbija u nedelju 13.decembra

VREME TRAJANJA KURSA: 11:00 DO 19:00 časova sa pauzama

CENA KURSA: 6 000 DINARA

 

POLAZNICI KURSA ĆE PRAKTIČNO SAVLADATI VEŠTINE: 

Kako ostvariti podsvesnu vezu sa sagovornikom;

Kako ovladati hipnozom i sugestijama;

Kako uticati na ljude da vas i vaše ideje prihvate kao svoje i po njima postupaju;

Kako prepoznati znakove obmane i laži;

Kako kontrolisati podsvest vašeg sagovornika.

KOME JE POTREBAN OVAJ KURS? 

Svima onima koji imaju želju da svoju veštinu komunikacije nadograde na “majstorski” nivo, kako im niti jedna poruka od sagovornika, ma kako skrivena, nikada ne bi promakla. Ali što je važnije, ovaj kurs je potreban svima onima koji žele da utiču na razmišljanje i ponašanje, pa tako i na izbore svojih sagovornika, a da ovi toga nikada ne budu svesni.

Čitav kurs je prožet praktičnim vežbama i primerima, kako bi polaznici na najlakši i najdirektniji način savladali tehnike podsvesne komunikacije i NLP-a.

KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI KURSA? 

Posle završenog kursa, kao polaznici, bićete upoznati sa time kako funkcioniše ljudski um i ovladaćete raznim tehnikama za uticanje na razmišljanje i ponašanje vaših sagovornika. Naravno, znanje “kako”, vam ne daje i automatsko pravo da se igrate sa željama i osećanjima ljudi iz vaše okoline, iako vas u tome, praktično, više niko neće moći sprečiti.

Kako bi ste obezbedili sebi mesto prijavite svoje prisustvo na mejl prThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili putem telefona 065 40 80 106. Broj mesta je ograničen.

 

 

Read 526 times Last modified on Friday, 04 December 2015 15:53

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...