Monday, 11 January 2016 18:42

KURS EVENT MANAGEMENT - ORGANIZACIJA DOGAĐAJA 25. januara

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Za sve koji se bave ili se žele u budućnosti da se bave organzacijom događaja, Educom organizuje KURS EVENT MANAGEMENT - ORGANIZACIJA DOGAĐAJA. 

 

 Kako bi se svi zainteresovani uklopili u termin početka kursa, izlazmo u susret i počinjemo u ponedeljak 25. januara od 18: 30h!

Kurs ima za cilj da Vas upozna sa procesom organizovanja događjaja i osposobi u savladavanju veštine koje su potrebne kako bi postali uspešni Event menadzeri.  Tokom ovog kursa naučićete sve korake proces OD IDEJE DO REALIZACIJE!

Kurs traje mesec dana, dva puta nedeljno u trajanju od  sat i po vremena.

Naučićete kako da odredite: Svrhu događaja (Određujemo svrhu ili cilj događaja, šta ćemo postići našim događajem), Temu događaja (Povezana sa Svrhom)

Mesto održavanja (Povezano sa temom i svrhom), Publiku (Analiza ciljne grupe i njihovih potreba), Finansijska pitanja (Ulaganja, plan, budzet, sponzorstva)

Vreme održavanja (Godišnje doba, dan u nedelji, trajanje, konkurencija), Organizacioni tim, kooperanti (agencije sa kojima sarađujemo) kao i kako da napravite uspešnu PR kampanju.

Predavač: Stanislava Zec, koja se ujedno svakodnevno bavi istim.

Cena kursa: 6 000 dinara

Mesto održavanja: Educom u Novom Sadu, Somborsk bulevar 51, II sprat, stan broj 5

Vise informacija na Educom: 021/ 503 899, 065/ 40 80 106 i na mail:prThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 620 times Last modified on Monday, 11 January 2016 19:02

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...