Thursday, 11 February 2016 10:15

Javni nastup i umeće govorništva u nedelju 28. februara

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U nedelju 28. februara u Educom-u održaće se kurs "Javni nastup i umeće govorništva! koji vodi Boris Teodosijević, Izvrsni direktor Mense Srbije. Motivacioni govornik i predavač iz oblasti komunikacionih veština. Bavi se obukama ljudi iz poslovnog sektora u oblastima kao što su javni govor, neverbalna komunikacija, podsvesna komunikacija (NLP) i prodajne veštine.

Svima je potreban javni nastup, studentu dok odgovara pred profesorom, direktoru firme koji pregovara i ugovara važan posao, zaposlenom u bilo kojoj delatnosti, političaru, PR-u, organizaoru događaja, baš svima! Svaki Vaš nastup pred drugim ljudima je JAVNI NASTUP! Zašto ne bi napravili prvi korak u ostavranju vašeg cilja i savladali javni nastup!

KADA:

Od 11 do 19 časova, sa više pauza i dužom pauzom za ručak.

KOTIZACIJA: 6 000 dinara, POPUST do 18.februara , cena kursa je 5 000 dinara

POLAZNICI KURSA ĆE PRAKTIČNO SAVLADATI VEŠTINE:

Kako prevazići strah od javnog govora;

Kako ostvariti kontakt sa publikom;

Kako biti ubeljiv govornik i prezentator;

Kako biti uspešan i siguran prodavac;

Kako sigurno nastupati pred ljudima u svakoj poslovnom ili privatnoj situaciji.

KOME JE POTREBAN OVAJ KURS?

Svima koji se bave javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima. Praktično je u svakoj oblasti veština govorništva veoma potrebna. Sve faze kursa su propraćene praktičnim vežbama koje se ocenjuju, kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima.

KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI KURSA?

Posle završenog kursa svaki polaznik izlazi kao dobar i spreman govornik, koji je u stanju da se odlično pokaže u svakoj situaciji koja zahteva neku vrstu javnog nastupa ili govora, što predstavlja veliku merljivu korist kako za pojedince, tako i za kompanije.

Prijave i dodante informacije putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na brojeve telefona: 021 / 503 899, 065 / 40 80 106

 

Read 479 times Last modified on Thursday, 11 February 2016 14:01

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...