Sunday, 30 August 2015 21:37

Besplatno predavanje "Emocionalna pismenost" u Beogradu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 

 Educom Novi Sad Vas poziva nabesplatnopredavanje

„EMOCIONALNA PISMENOST“

Predavač: Adriana Jovović – trener emocionalne pismenosti i ta praktičar

 

Sjajno je kad u nekom trenutku pročitate neku maksimu od toliko mnogobrojnih, koja jednom rečenicom fenomenalo pojednostavi smisao života i njegovo funkcionisanje,  i pruži vam dozu spokoja. Ali smisao i jeste jednostavan. Gde vam potom nestane taj spokoj ? Zašto emocija straha ipak dobije bitku?

 

 

EMOCIJA - osnovna jedinica upravljanja svih naših odluka.

Gde su vas odvele vaše odluke, baš ovog momenta dok gledate u sopstvene manifestacije ?  Iako na ovu temu možemo dugo i pisati i razgovarati, hajde da budemo praktični i za početak saznamo šta su to zapravo emocije, do kakvih nas odluka dovode.  Znate li da tuga ili zavist mogu biti i funkcionalne. Ili da je odustajanje ponekad odličan izbor, posebno kada odlučite odustati od straha i ljutnje. Kakvi nas to šabloni i uverenja drže zarobljenim u lošim životnim okolnostima ?

Ponekad nas samo jedna informacija probudi i motiviše da svoj sistem dovodimo u sklad. To jeste proces čije trajanje zavisi isključivo od vas.

Zato vas pozivamo na besplatno predavanje o emocionalnoj pismenosti koja u tom procesu ima beskrajno važan  značaj.

Razvijajte svoj unutrašnji svet jer DOBRE PROMENE NASTAJU ZNANJEM.

Besplatno predavanje ce se održati u Educomovoj poslovnici, na Dedinju, u Miloja Đaka 26 u 18 časova.  Za sve informacije i prijave, obratite se putem broja telefona 011 407 2052 ili putem mejlaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Read 1468 times Last modified on Monday, 31 August 2015 10:48

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...