Sunday, 05 June 2016 17:39

Biznis ćoše i u Beogradu- četvrtak 9.jun

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U četvrtak  9.juna u 18:30 časova u Smokvici na Adi (Makiška strana) održaće se Skup preduzetnica „Biznis ćoše“  podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i medijsko pokroviteljstvo Fokus radija, portala E kapija I Fabrike fotografa i turističke agencije Mediteraneo.

Ulaz je slobodan! Samo je važno da nam se prijavite na dobro poznat mejl :), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelisti su uspešne žene, preduzetnice iz Beograda: Afrodita Bajić, (kompanija AMC Afrodita Mode Collection),Jasmina Marković Karović (izdavačka kuća Uraban Reads), Sanja Andrejević i Mila Rosić (Dve stolice i majstorice) i Kosara Dangić Melentijević (Pivara Kabinet).

Biznis ćoše je do sada održan u Novom Sadu, Zrenjaninu,Pančevu I u Somboru,  a do kraja  juna meseca realizovaće se još u Sremskoj Mitrovici (16.06), Subotici (23.06) i ponovo u Novom Sadu (30.06).

Preko 150 žena na  održanim panelima  slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakle na pokretenje svog biznisa i učinile da se mnoge preduzetnice upoznaju I ostvare nove saradnje. To je I cilj svakog ovog skupa.

Biznis ćoše je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje tek planiraju da to postanu kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu I žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak kako bi čule iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha I  da međusobno razmenite kontakte I ideje, a možda odmah I sklopite nove poslove.

Prijave I dodatne informacije na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na brojeve telefona: 021 / 503 899, 065 / 40 80 106

 

Read 1006 times Last modified on Tuesday, 07 June 2016 13:12

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...