Konferencija "Preduzetnice u akciji" Kopaonik 2017

Konferencija "Preduzetnice u akciji" Kopaonik 2017

Za sve preduzetnice i buduće preduzetnice Educom organizuje Konferenciju “Preduzetnice u akciji“ koja će se održati od 7. do 10. decembra na Kopaoniku, u hotelu Angella, a koja će okupiti 100 žena iz Srbije I regiona. Cilj Konferencije je umrežavanje, druženje i rad na sebi kroz edukacije iz ličnog i profesionalnog razvoja. Konferencija se održava za vreme Ski openinga, kada na planini bude preko 10 000 ljudi takođe iz poslovnog okruženja. Informacije i prijave putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Konferencija se održava uz podršku razvoje agencije Srbije. Institucionalno je podržana od Privredne komore Srbije. Generalni pokrovitelj Konferencije je Novosadski sajam. Partner Konferencije je SAOP doo.

Tuesday, 07 November 2017 20:14

Neograničena snaga

Written by

Svi znamo da nas navike dovode do uspeha. Nije ih lako menjati, ali vredi pokušati I okusiti sreću same sa sobom. Usvajanjem navika, bar jedne dovodi nas do sreće u nama I osećanja uspeha, a tada zračimo onako kako zelimo I “privlačimo” ono sto nam je potrebno za dalji put.