Thursday, 26 November 2015 09:57

Predavač na Konferenciji: Prof. dr Slavko Kovačević, Profesor marketinga na Visokoj školi za informacione tehnologije

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Od 1980. godine dr Slavko Kovačević  se bavi   stručnim i  pedagoškim  radom  za različita  područja marketinga i odnosa sa javnošću; specijalnost:  promotivna strategija i komunikološki aspekti marketinga i PR-a, prodajno pregovaranje, upravljanje marketingom i vođenje promotivnih kampanja.  

Bio  je predsednik Udruženja ekonomskih propagandista Srbije (UEPS) i više godina predsednik ili član  žirija za dodelu priznanja propagadnim agencijama, oglašivačima i mas-medijima. Ima dvadesetipet godina ličnog preduzetničkog iskustva (IMC Consulting).  Za potrebe privrede učestvovao je u izradi većeg broja  stručnih studija  iz  oblasti  marketinga  i  PR-a. Objavio je knjigu BIG IDEA - SVE ŠTO JE VAŽNO ZA DOBRU PROMOCIJU i veći broj članaka i radova u stručnim časopisima. 

Značajan deo pedagoške karijere predavao je marketing na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.  Autor je programa i predavač na brojnim seminarima i poslovnim školama  iz oblasti marketinga i PR-a  kao i  na specijalizaciji "Marketing u praksi". Seminare i specijalizaciju "Marketing u praksi" je za dvadeseti pet godina prošlo preko tri hiljade polaznika, uglavnom praktičara marketinga iz srpskih preduzeća i institucija.  U Privrednoj komori Jugoslavije/Srbije  pet godina je  vodio kurs unapređenja znanja "Upravljanje marketingom u praksi" koji su pohađali marketinški stručnjaci -  praktičari iz većeg broja srpskih kompanija, banaka i društvenih institucija. Dobitnik je priznanja za unapređenje marketinške struke u Srbiji - UEPS 2010. godine i priznanja marketinških novinara i redakcije časopisa Taboo za razvoj marketinške misli  2012. godine.

Read 733 times

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...