Wednesday, 27 April 2016 11:23

Knjige Pipi Mile u Educom-u

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pipi Mila Dragica Rajić Racić rođena je 1968. godine u Zaječaru, majka je jednog studenta, a moto joj je život je pobeda. Živi u Švajcarskoj. Bavi se slikarstvom i poezijom. Napisala je do sada dve knjige koje su mnogim ljudima pomogle da se transformišu, odnosno da žive u plusu, a mnogi od njih su se izlečili od raka kao što je i ona učinila.

Pre nekoliko godina izborila se sa bolešću kancerom najtežeg oblika i pobedila, iako su joj lekari dali samo 3-4 meseca života. Prozvali su je medicinskim fenomenom, posle svega. Ona se na sve to samo nasmeje i tvrdi da se u životu može sve i ona lično ne priznaje "ne može" i "ne mogu". Kaže da je sve ostalo stvar sopstvene želje i odluke. Mila je takođe predavač, odnosno motivacioni govornik koji u Srbiji jednom godišnje održava seminar.

Knjiga "Put satkan od svetlosti" - kako sam pobedila rak, je knjiga koja vam detaljno otkriva, kako je u trenutku shvatila, da ako promeni način sopstvenog razmišljanja, ni ova opaka bolest, nema šta više tu da traži. Još u bolnici, pod terapijiom, osetila je, da kreativnost mora biti jača od svake bolesti. Iako, do tada nikada nije slikala, tražila je da joj donesu četkice, boje i platna i tada su nastala njena prva likovna dela, neprocenjive vrednosti. Svi ljudi oko nje, pa i lekari su bili u šoku. Igrala se bojama i njena bolest je nestala!

Cena knjige je 1100 dinara + dostava

U knjizi "Čarobnost transformacije iz minusa u plus" može svako da pronađe uputstvo kako da od trenutnog stanja, napravi svoju čarobnost. Autor pokazuje na razne načine, pripreima i istinitim pričama iz svog života, da je moguće živeti po FORMULI koja stvara dobro, bogatstvo, zdravlje, ljubav, radost i blagostanje.

Cena knjige je 500 dinara + dostava ako niste iz Novog Sada.

Knjige se mogu poručiti na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona 065 40 80 106.

Read 718 times

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...