Wednesday, 27 April 2016 12:58

Knjiga "Umetnost pregovaranja" Dijana Carić

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Kroz knjigu "Umetnost pregovaranja" Dijana Carić Vam upravo daje snagu i otkriva kako da uspešno pregovarate, daje preglad svih veština u pregovaranju koje svesno ili nesvesno već koristite u svim segmentima života.

Ako razumete sebe i svoju snagu, kroz knjigu Umetnost pregovaranja, prateći Dijajnina uputstva, pronalazeći svoj lični pečat kroz vreme prakse pregovaranja i napredovanja siguran je prelazak u veštog pregovarača, ličnog i profesionalnog.

Dijana Carić rođena je 1984. godine. Svoje radno iskustvo počinje u Raiffeisen banci, a potom u privrednom sektoru i kroz rad sa poslovnim partenrima iz različitih delova sveta stiče širu sliku iz oblasti komunikologije i pregovaranja. Profesionalno je orijentisana na poslovno pregovaranje, neverbalnu komnikacij i modernu psihologiju.

Knjigu koju će te čitati, pomoćiće vam da shvatite dublje značenje pregovaranja, a Dijana voli da kaže: "Cilj nije da koristite sve što u ovoj knjizi piše, cilj je da se upoznate čime se sve možete sresti u prksi u da budete spremni na to!"

Cena knjige: 700 dinara + dostava ukoliko niste iz Novog Sada

Read 2499 times Last modified on Wednesday, 27 April 2016 13:40
More in this category: « Knjige Pipi Mile u Educom-u

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...