U Educom škola jezika učite jezik na drugačiji način nego u drugim školama. I baš zbog toga, pročitajte ovaj tekst kako bi se lakše odlučili za naš model grupnog učenja i kako bi lakše savladali jezik i progovorili. Tokom leta imamo razne akcije, zato nas pozovite ako ste odlučili da progovorite ili usavršite engleski, nemački, ruski ili mađarski jezik.

Želite da zaista pričate na drugom jeziku, sa stvarnim ljudima?

Ako je tako – onda je ovo kurs za vas. Verovatno i sami znate: svako znanje postaje korisno tek kada ga primenite u praksi. I kako ne biste čekali na tu priliku, dok se na vaše znanje taloži prašina, u školi Mogi smo osmislili grupni kurs stranih jezika, koji podrazumeva učenje u malim grupama.

Ono što definiše ovaj kurs, jesu kvalitet nastave, kao i posvećenost svakom polazniku i fokusiranost na njegov napredak. Kod grupnih kurseva, konverzacija je u prvom planu, i tako ispunjavamo i našu misiju: da kao naš polaznik brzo progovorite jezik koji učite.

Kako da naučite strani jezik brzo?

Da bismo taj cilj ostvarili, razvili smo jedinstvenu i najsavremeniju Mogi metodu za brzo učenje stranih jezika. Jezik učite ubrzano, pomoću mapa uma i tehnika savršenog pamćenja, oslanjajući se na vaš lični stil učenja. Ova metoda učenja, uspešno isprobana od strane više od 8.000 polaznika za poslednjih 15 godina, daje podjednako fascinantne rezultate kako na individualnoj, tako i na grupnoj nastavi.

Grupni kursevi stranih jezika u školi Mogi se odvijaju u popodnevnim satima ili ređe prepodnevnim satima, dva ili tri puta nedeljno.

Za jedan ceo nivo vam je potrebno 40 školskih časova, odnosno 20 dvočasa od 90 minuta. To znači da jedan nivo prelazite za maksimalno dva i po meseca.

sleeping pills ambien no rx anti-anxiety pills valium online

Zašto da se odlučite baš za ovaj kurs?

● Gramatiku učite brzo putem mapa uma

● Sadržaji su zanimljivi i visoko primenjivi u svakodnevnoj komunikaciji

● Učite iz naših autorskih udžbenika i audio i video materijala

● Nakon odslušanog kursa i položenog testa, dobijate sertifikat

Kako za vas pohađanje grupnog kursa u Educom školi jezika  može biti od izuzetne koristi?

Složićete se – lakše je biti okružen ljudima koji znaju strani jezik isto koliko i vi, a i sama nastava je u grupi dinamičnija i zanimljivija.Osim što je finansijski isplativ (po ceni jednog individualnog kursa, moći ćete sebi da priuštite dva grupna kursa stranog jezika), rad u grupi će vas motivisati da se više trudite. Takođe, uočićete greške koje drugi polaznici prave, pa ih vi sami više nećete praviti.

Šta o Mogi metodi o koji radi Educom škola kažu naši srećni polaznici!

Mesecima sam pokušavala sama da učim engleski jezik i baš sam se trudila, a rezultati su bili – totalna propast samopouzdanja i uverenje da sam suviše stara za učenje bilo koje vrste. Upisala sam kurs u Školi stranih jezika Mogi samo zbog toga da bih sinu u inostranstvu mogla da kažem da sam pokušala sve, ali mi ne ide. Na početku prvog časa, najpre sam se izvinjavala što sam se uopšte usudila da dođem u školu sa 53. godine, a zatim sam se unapred izvinjavala što neću uspeti da naučim jezik. Profesorka me mirno saslušala i odgovorila – „Nisu to nikakve godine, ima da naučimo engleski da nam se svi čude kako dobro pričamo“.Naravno da mi je prijalo to što čujem, ali nisam joj verovala. Na časove sam ipak dolazila redovno, jer mi je to postalo zabavno, naročito otkad mi je profesorka dala kratke priče koje sam čitala a zatim ih prepričavala. Naravno da pri tom grešim, ali – ona me je uverila da je i to zabavno, i da ćemo greške ispravljati usput, dok znanje spontano raste….

Svetlana Velimirović, Novinar

Za školu “Mogi” sam saznala preko interneta, i rado bih je preporučila svima, bez obzira da li su potpuni početnici u nekom jeziku ili samo žele da obnove i nadograde svoje znanje. Zapravo kad je u pitanju konkretno engleski jezik, gramatika mi je uvek bila teška za primenu. Dok u ovoj školi je učenje bilo lako kao igra, uz specijalne metode pamćenja preko ”mapa uma”. Znanje sam usvojila kao od šale i sve mi se razbistrilo u glavi sto se tiče primene vremena. Sa svakim novim časom usvajala sam sve više i više novih reči, napredovala u nivou primene jezika i jednostavno posle budete baš ponosni na svoje znanje a sve to zahvaljujući ovim naprednim metodama učenja.

Natalija Nedeljković

Moj sin i ja idemo zajedno na engleski i posle samo jedne nedelje i tri odslušana časa,mogu reći da su i ovaj metod i naša draga “tičerica”, ZAISTA SJAJNI. Škola Mogi je uspela da učini čudo, tj. da napravi to da moje dete zavoli engleski jezik, što je do sada bilo prava mislena imenica! Profesorka na tako jednostavan i poletan način nama prenosi znanje, i kod nje sat i po prodje kao dvadeset minuta. Kvalitet ove metode i predavača vidim po mom detetu kome nije dosadno na času, i koji sada napokon RAZUME to što uči. On će sada u peti razred, i engleski je učio od obdaništa, ali do sada ga nije razumeo, a bubanje i razumevanje su dva različita pojma. Mi idemo tri puta nedeljno, svakog drugog dana, i uvek jedva čekamo da dodjemo na čas, a dan kada nema časa nam deluje nekako prazan. Veliki pozdrav i želim Vam još veći uspeh u daljem radu.

Veljko i Snežana Bojović, učenik, 11 god. i mašinski inženjer

Šta još treba da znate kada su grupni Mogi kursevi stranih jezika u pitanju?

Upis se vrši tokom cele godine – možete nam se pridružiti odmah.

Termini se određuju u dogovoru sa vama – sve je prilagođeno vašim potrebama i organizaciji.

Ulazno testiranje moguće je obaviti u prostorijama škole – ne morate da lutate u potrazi za odgovorom koji je vaš trenutni nivo znanja.

Svi naši kursevi stranih jezika su konverzacijski – naš cilj je da kroz konverzaciju zaista progovorite željeni jezik.

Izdavanje zvaničnog sertifikata Mogi škole stranih jezika – sertifikat, sa značajnim kredibilitetom, zahvaljujući našem petnaestogodišnjem iskustvu, uključen je u cenu.

INVESTICIJA

179€, umesto 299€ (40% popusta)

40 školskih časova

40 časova obuhvata JEDAN KOMPLETAN NIVO

(A1, A2, B1, B2 ili C1)

Materijal za rad iznosi 20€ po osobi, plaćanje u dve rate. Prijavite se putem maila preducom021@gmail.com ili na 065 40 80 106