Svi znamo da nas navike dovode do uspeha. Nije ih lako menjati, ali vredi pokušati I okusiti sreću same sa sobom. Usvajanjem navika, bar jedne dovodi nas do sreće u nama I osećanja uspeha, a tada zračimo onako kako zelimo I “privlačimo” ono sto nam je potrebno za dalji put.

Navike su ipak samo rituali, uz dovoljno vremena I ponavljanja određnog rituala ono prelazi u našu naviku. Ipak, ima to uvek “ali”… često nam to jedino stoji na putu ka nekom cilju. Uvek kažem, vredi pokušati, jedino ćes tada znati sta se dalje desilo (kao u filmu da li je happy end ili….)

Da, puno price, a deluje lako, lako je samo za one koji nikada nisu pokušali nešto da promene ili unaprede. Opet, vredi pokušati!

Dosta predavača će nam pokazati pravac I dati prave informacije u vezi sa poslovanjem, licni I profesionalni razvoj, a nakon toga pravac samo treba da pratimo.

Za sve ponuđeno potrebno je izdvojiti vreme I novac pre svega toga poželeti saznati nove informacije, podsetiti se nekih veština koje mogu da izmene već vašu narednu nedelju na poslu ili u nekom  privatnom odnosu. Čak iako ostanem na samo ovom objašnjenju biće dovoljno da uvrstite I primenite samo jednu stvar, ona će sigurno doprineti razvoju vaše karijere I poboljšanju poslovanja.