Jasna Hajdarpašić Tripković završila master studije na ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Po završetku studija se vraća u rodni grad, Suboticu, gde počinje sa radom u porodičnoj firmi. Jasimpex DOO posluje od 1999. godine. Takođe, i njena sestra radi u porodičnoj firmi.

Prvobitna delatnost je proizvodnja pamučnih uniformi, sa mogućnošću brendiranja vezom ili štampom. Proizvodnja se bazira na t-shirt, polo majicama, duksericama, duks jaknama, prslucima i drugim sličnim proizvodima.  Pored proizvodnje, Jasimpex ima dva zastupništva za Srbiju. U pitanju su nemačkih giganti u proizvodnji lepila i pneumatskih alata. Zastupništvo firme Kleiberit za lepila traje od 2003 godine. Saradnja sa firmom BeA je nešto novija, od kraja 2014. godine.  

Jasna vodi kompletno poslovanje jednog od zastupništva, BeA,  alate, municiju i delove. U pitanju su proizvodi koji su rasprostranjeni u industriji nameštaja, kao i drvnoj industriji, a prodaja se vrši po celoj Srbiji.

lorazepam anti-anxiety medication for sale xanax anti-anxiety online legally

Drugi deo posla koji Jasna obavlja se odnosi na proces proizvodnje. U kontaktu je sa većim klijentima, gde se trudi da krajnji kupci budi zadovoljni kako kvalitetom, tako i rokom isporuke naručenih uniformi.