Educom škola jezika sa jedinstvenom I jedinom metodom u Novom Sadu za brzo I uspešno učenje jezika!

–          Muka ti je od kurseva jezika? Probao si već i odustao brzo, jer nije bilo kako si zamišljao?

–          Ne želiš da te na časovima opterećuju gramatikom I informacijama koje ti neće pomoći u konverzaciji?

–          Želiš da progovoriš jezik što pre?

–          Želiš da učiš u malim grupama?

Ako se slažeš sa bar jednim pitanjem , Educom škola jezika je prava škola za tebe!

 Uz pomoć naših predavača i uz dokazano efikasan metod, pretvorite svoje vreme i novac u savršeno znanje, za samo 2,5 meseca! Kod nas nema podnivoa, kod nas jedan NIVO traje dva I po meseca!

Educom škola jezika radi po franšizi Mogi škole jezika iz Beograda koja postoji već 14 godina i predstavlja jednu od najinovativnijih škola stranih jezika u Srbiji. Mogi je pionir u mnogim inovacijama koje su vremenom postale standardna ponuda većine škola u Srbiji.

Tokom dugog postojanja razvili su formulu brzog i jednostavnog učenja stranih jezika. Učenje stranih jezika unapređenom Mogi metodom pokazalo se kao najbrži i najuspešniji način za učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika pomoću mapa uma, ubrzava usvajanje jezika od 5 do 7 puta brže i do 100 puta efikasnije.

Mogi škola se vodi da učenje jezika mora da bude zabavno i zbog toga je napravljen program koji učenicima drži pažnju 90 minuta. Motivacija nam je veoma bitna, tako da su profesori posvećeni svakom učeniku.

Škola stranih jezika Mogi Beograd je prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu i rad u malim grupama do 5 polaznika. Učenje u malim grupama je veoma bitno za brzo progovaranje jezika, jer je na taj način više pažnje usmereno na Vas. Svi kursevi u Educom školi po Mogi metodi su konverzacijski na svim nivoima. To znači da pričate 70% časa!

U Educom školi jezika možete da učite:

– U grupama do 5 polaznika ( kursevi radnim danima u prepodnevnim I poslepodnevnim časovima, vikend grupe)

– Poluindividualno (2 polaznika)

– Individualno (1 na 1 , časovi se usklađuju sa obavezama polaznika)

Škola jezika vam pruža:

-Za vaše zaposlene (kursevi za kompanije)

– Za decu (Mogi metoda se primenjuje I kod učenja jezika kod dece sa tim što jedan kurs traje 9 meseci, časovi su u trajanju po 45 minuta).

Najbolji dokaz da uz Mogi metodu možete naučiti jezike jesu utisci polaznika i njihovog nastavka sledećeg nivoa kod nas u školi, što posle kratkog vremena možemo i da potvrdimo.

Evo nekih utisaka:

– Dopunil sam svoje znanje na nivou A2 engleski ,zbog posla upisala sada nemački početni A1. Časovi su interaktivni, uči se sve što je najpotrebnije. Za preporuku! Sara I.

– Selimo se u Nemačku u maju, sada smo već na A2 nivou nemačkog jezika, do preseljenja završavamo B1 što će nama koristiti za život tamo. Mama I ćerka.

– Super što su grupe male, svako može da priča na engleskom jeziku, časovi su dinamični. Gramatike ima samo koliko je potrebno. Odlično što u knjigama ima I teksta na engleskom I srpskom. Mape vrlo korisne. Nastavljam dalje. Jelena M. (nivo A1)

Dođite na besplatno testiranje i isprobajte našu metodu, garantujemo da ćete progovoriti jezik! Preporuka je da nakon svakog časa 30 minuta ponovite pređeno gradivo.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Mail: preducom021@gmail.com

Telefon: 065 408 0106

FB I Instagram: Educom