Konferencija “Zdravog poslovanja i znanja” ima za cilj da da na značaju potrebnog znanja  kao i primeni istog, da ukaže o važnosti informacija kao I koliko  je važno da se one iskoriste u trenutku. Kroz tržište smo zaključili da su nam svima poznati koraci u preduzetništvu kao I korišćenje dospelih informacija, ali rezultati ukazuju da se sve površno radi, sve poznaje I sve se zna, nailazimo na neiskorišćene potencijale I resurse. Sadržaj Konferencije je na primenjivim znanjima o ekonomskim pitanjima kao I finesama u poslovanju, o informacijama iz ovih oblasti I najvažnijoj stvari u poslovanju-razmena kontakata, mogućnost međusobne saradnje. Od Konferencije očekujemo da okupljenim ženama, sem iskustva koje će steći, dožive da svoje vreme provedu kvalitetno I da izađu sa još više samopouzdanja.

Konferencija je namenjena ženama iz oblasti preduzetništva (mala, srednja I velika preuzeća), ženama zaposlenim u javnom sektoru, studentkinjama, nezaposlenim ženama, budućim preduzetnicama.

Devet govornika kroz panel diskusiju razgovaraće na teme iz privrede, preduzetništva, finih veština značajnih u poslu, poljoprivrede, kao I iz ostalih oblasti poslovanja.

Konferencija će se održati u subotu, 30.novembra od 9 do 18 časova u Master Sali Novosadskog sajma u Novom Sadu.

Prijave za Konferenciju se vrše putem maila preducom021@gmail.com i putem telefona 065/ 40 80 106.