Tanja Anđelković, proglašena za najuspešniju damu u medijskom biznisu, a odnedavno nosi i tituli najžene XXI veka u Jugoistočnoj Evropi za oblast elektrosnskih medija -radio. Mlada žena, vedrog duha i izuzetno uspešan poslovni lider, direktor je marketinga i prodaje agencije „As media” koja se bavi sprovođenjem  najkreativnijih marketinških rešenja za radijsko i web oglašavanje i koja zastupa četiri vodeća komercijalna radio brenda Srbije: Radio S1 i Radio S2, Radio S3 i Radio S4 i internet portala S media.

As Media je apsolutni lider na radijskom nebu Srbije sa ukupnim udelom od čak 70 odsto na tržištu i broj 30-tak zaposlenih.

Uvek nasmejana, mama četiri dečaka uspeva da bude veoma angažovana na oba polja i uz to uvek elegantna, moderna i doterana. Žena inspiracija koja je i pored svog medijskog posla uspela da očuva srpsku tradiciju domaće kuhinje i razvije brend „Dolina Morave”.

„Work hard with the heart!” je njena deviza, u svoj posao ulazim srcem, sa mnogo ljubavi, to je jedini način da se opstane dodaje Tanja Anđelković.Read 1288 times