Tatjana Milivojević se posle studija završenih u Engleskoj, znanja, umeća i iskustva koja je stekla na domaćem tržištu u periodu više od jedne decenije u oblasti advertajzinga, marketinga i organizacije dogadjaja, odvazila da napusti sigurnu industriju i upusti se u avanturu zvanu Djavolčići. Djavolčiči jesu hedonisticki zalogajčići  – kolačići –  nastali kao plod ljubavi prema ukusnoj, zdravoj i modernoj hrani.

U sektoru u kome zapravo nisam nikada radila, celokupno svoje poslastičarsko znanje sam bazirala na ličnoj edukaciji, inspiraciji u putovanjima, mnoštvu poslastičarskih kuvara i proba koje sam izvela. Kao kreator ovih finih slatkih zalogajčića, godinama sam u svojoj kuhinji eksperimentisala koristeći moderne tehnike i procese proizvodnje, prateći najfinije francuske poslastičare (Pierre Herme, Dorie Greenspan).

Kao mama dva nestašna dečaka u traganju za poslom koji ce mi dati mogućnost da više raspolažem sopstvenim vremenom i budem bliža svojoj porodici, a sa puno znanja stečenih na poziciji marketing menadžera u  kompaniji koja proizvodi najfiniju belgijskučokoladu, došla  sam  na ideju da razvijem porodični brend i trzižtu ponudim kolačiće koji ce zadovoljiti i najfinije ukuse sladokusaca, malih i velikih potrošača. Svaki kolačić se oblikuje ručno sa puno ljubavi, predanosti i žara pa tako pružaju neprocenjiv užitak i bogat ukus prave hrane. Moja deca danas kao i njihovi mali drugari jedni su od mojih najvernijih potrošača.

Ceo projekat, svi važni poslovni aspekti  kao što su mesto proizvodnje, ime brenda, vizuelni identitet, fotografije proizvoda, prodajna mreža  ugledali su  svetlost dana i razvili se uz pomoć prijatelja, preporuka i puno pozitivne energije. Sve kockice sklopile su se zahvaljujući ogromnom trudu i istinskoj želji da tržistu ponudimo zdrave, ukusne i kvalitetne proizvode.

Najfiniji ukusi se postižu bogatstvom sirovina, najfinije belgijske čokolade koja se topi u ustima, putera koji se spravlja u podnožju planine Golije, domaćeg šumskog lesnika specifične arome koji se peče i ručno lupa, kvalitetne espresso kafe i sočne brusnice.

Kolačici dolaze u pet ukusa, a pripremaju se bez ikakvih vestačkih dodataka, aroma, podizača ili aditiva, na način na koji su se kolači pravili nekada pre industrijske proizvodnje.