Žužana Dekanj osnovala je firmu Fluffy Zsyzs Doo iz Subotice 2013 godine. Firma se bavi proizodnjom Bubbles kozmetike sapuna,šumećih  kupki, pilinga za telo i lice, sjajeva za usne, maski za kosu, šampona, krema za telo i za lice…. 

Svi proizvodi su ručno rađeni bez hemijskih dodataka,testirani u higijenskom zavodu u Subotici i imaju svoj sertifikat. Proizvodi su od potpuno prirodnih sastava, neškodljivih za Vašu kožu. Božanstvenog su mirisa, prekrasnog izgleda i zamiljivih oblika pa su iz tog razloga unikatni i specifični. 

Zbog problema sa suvom kožom, tragala sam za najpogodnijim preparatima. Utvrdila sam da mi odgovaraju jedino prirodni sapuni i kozmetika na prirodnoj bazi. U tom trenutku, kod nas nije bilo takvih proizvoda u prodaji, pa sam ih nabavljala iz inostranstva.  Puno sam tragala na raznim forumima, blogovima, čitala o prirodnim uljima, prirodnim sapunima i raznim proizvodima, i odlučila sam da napravim svoj prvi sapun, u čemu sam i uspela!  U početku sam pravila sapune i šumeće kupke samo za sebe, porodicu i prijatelje. Kako mi to nije bilo dovoljno, pretraživala sam dalje dok nisam saznala da u Budimpešti postoji škola za prirodnu kozmetiku, izradu sapuna.  Upisala sam je, trajala je šest meseci i naučila sam sve o hladnom i toplom procesu izrade sapuna, a stekla sam i diplomu, kaže Žužana i tako je počela da radi ono što voli.

ukmedsnorx.com/xanax ukmedsnorx.com/valium

Proizvodi se prodaju u Subotici ali mogu se naručiti i kupiti on line.