Predstavljamo vam naše preduzetnice sa kojima ćemo se družiti u četvrta 13.aprila od 18:30 do 20:30h u kafiću Kafa Kafa, Slovačka 12 u Novom Sadu. Indiru Poadić već znate, ali ovo Biznis ćoše ne bi bilo potpuno bez nje. Pre godinu dana Indira nam je bila učesnica i tada je tek krenula sa radionicama a od pre neki dan je i autorka knjige za preduzetnike i one koje tek planiraju da pokrenu svoj biznis.

Indira Popadić je sertifikovani poslovni konsultant, doktorant  Tehničkog fakulteta u Boru, Univerziteta u Beogradu , smer inženjerski menadžment.Uz formalno obrazovanje dugi niz godina edukovala se i usavršavala u ličnom i profesionalnom smislu.Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u preduzetništvu malih i srednjih preduzeća. Pored komercijalnih obavljala je i funkciju trenera,mentora i “coacha “ prodavaca i radila na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije-počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa,preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja strategije prodaje.

Uže oblasti stručnosti –operativni i strategijski menadžment,analize poslovanja , treninzi i radionice za preduzetnike,unapređenje poslovanja, povećanje prodaje,vođenje tima i personalni konsalting. Autor interaktivnog priručnika za preduzetnike i one koji to žele postati “Uzmte život u svoje ruke”, koji govori o neophodnim koracima koje moramo preći od ideje do realizacije svakog projekta.

Moja misija i cilj mog posla je da inspiriram preduzetnike, da ulože u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli dodatne veštine i znanja, te kroz proveren recept korak po korak ostvarili svoj lični i profesionalni cilj i uspeh.