Svojom izvornom delatnošču proizvodnje obuće firma se počela baviti 2005 godine kao sztr “Jadranka”, tri godine je razvijala poslove vezane za izradu obuće i usavršila se za zaštitnu radnu obuću, a vremenom firma je stekla uslove da promeni pravnu formu i 2008 godine prelazi u ,,Proizvodnja Jadranka doo” počinje svoju priču Jadranka Stupar koja je osnovala istoimenu firmu.

Pošto se obim posla povećavao tako se i broj radnika povećavao da bi danas firma  imala 25 stalno zaposlenih radnica sve žene i jedan muškarac.U svom asortimanu firma ima preko 50 svojih priizvoda namenjenih zaštiti na radu. Počev od nekoliko vrsta cipela zavisno od delatnosti kojom se klijenti bave pa preko radnih odela za radnike svih profila počev od medicine, mlekarske proizvodnje, pekarske proizvodnje, građevine, poljoprivrede, vodoprivrede, naftne industrije

2014 godine firma otvara predstavništvo i izložbeni salon u Kikindai gde se mogu videti probati i poručiti svi proizvodi iz sastava zaštite na radi, što je naš moto i logo ,,od glave do pete,,.

Naša prednost je što možemo raditi i obuću i odeću po zahtevima kupaca i po posebnim merama ako za to ima potrebe. Ove godine firma je otvorila predstavništvo u Pančevu i tako proširila obim poslovanja. Firma je i dalje u usponu i želja nam je da radimo sa još zemalja iz okruženja dodaje Jadranka.

https://treatacneforever.net https://antianxiety24x7.com