Jana Trivanović Ilić, diplomirani modni dizajner i kostimograf iz Šapca otvorila je Modni studio ,,Jana Srce” u junu 2013 godine i bavi se izradom unikatnih odevnih predmeta I kostima. Kostimi u ateljeu se izradjuju od ideje I skice, preko krojenja I šivenja, do krajnjeg plasiranja kostima za scenu ili snimanje filma. 

Rođena je u Šapcu u zanatlijskoj porodici. Otac ima radionicu precizne mehanike, a majka krojačku radionicu za proizvodnju domaće radinosti.Kako navodi Jana “Od ranog detinjstva imam potrebu da pravim stvari koje nastaju kroz igru. Završila sam Školu umetničkih zanata, smer stilski krojač u Šapcu, što mi je omogućilo da se bavim istorijom kostima i konstrukcijom kroja”. Na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu sam diplomirala kostim. Na fakultetu sam istraživala istoriju kostima i pozorišta, kao i psihologiju ličnosti koja mi je potrebna u odabiru kostima. U radu kao asistent kostimografa i u samostalnom radu sam se bavila istrazivanjem kostima na filmu i u pozorištu, njegovom psihologijom i filozofijom. 

Na projektu u Firenci 2007. sam se prvi put srela sa savremenom umetnošću. Projekat koji smo radili bio je posledica našeg viđenja Italije danas. Tada sam prvi put otišla dalje od ustaljene akademske umetnosti i pokazala se dobro.