Tokom srednjoškolskih dana trenirala sam odbojku i igrala u ŽOK “Vojvodina” nekoliko godina. Sportom sam prestala da se bavim kada sam se davne ’97. godine zaposlila u štampariji “Dnevnik”.
Nakon dve godine napustila sam posao montažera i kao grafički dizajener po struci, zaposlila sam se u velikoj novinskoj kući i na poziciji glavnog i odgovornog urednika radila sam punih 20 godina.

Tokom dugogodišnje karijere novinara i urednika tabloida, vodila sam veoma neuredan i nezdrav način života i za manje od pet godina provedenih u kancelariji imala sam čak 40 kilograma viška.

Preokret u karijeri ali i u životu dogodio se naglo, preko noći, kada sam se jedno jutro, neplanski, “susrela” sa odrazom u ogledalu. 

Fitnes, kojim se danas uspešno bavim punih dvanaest godina, zavolela sam odmah, a da će to biti moje životno opredeljenje znala sam nakon rezultata koje sam postigla prvo na sebi, kasnije i na drugima.


Danas sam trener u trening centru “Invictus”, imam sina od 18 godina, iza sebe preko 100 klijenata s kojima sam radila.
Volim da pišem, o sebi i drugima. Volim kik box, neretko u slobodno vreme boksam sa trenerom kik box reprezentacije.

Hobi mi je i streljaštvo, često idem na strelište. Završila sam obuku za rukovanje vatrenim oružjem i baš volim da pucam. Iz magnuma posebno.

Imala sam prilike da radim i kao konferansije, vodila sam program na nekoliko konferencija i festivala.

Organizujem humanitarne akcije sa sloganom “žene ženama”, podržavam borbu protiv nasilja nad ženama i decom. U narednom periodu plan je da obnovim program Samoodbrane za žene.