7 godina sa vama

Preko 20 seminara ličnog razvoja, preko 30 radionica i individualnih obuka Javnog nastupa i Organizacije događaja, 10-tak promocija knjiga, a naša Izadavačka kuća izdala je 5 knjiga.

Doveli smo Boba Proktora u Beograd

Ono čime se Educom izuzetno ponosi je jedini seminar Boba Proctora na Balkanu koji će sigurno ostati upamćen ne samo učesnicima već i samom Bobu. Educom je uvek prvi činio korake koji su posle mnogi ispratili i mi se ponosimo time.

Organizovali smo konferenciju ličnog razvoja „Moje novo JA“

Jedina konferencija takvog tipa koja je  okupila preko 30 predavača ličnog razvoja, a mnoge motivacijske govornike koje sada pratite na društvenim mrežama i you tubu, a svoje prve seminare i stajanje na javnoj sceni uradili su upravo sa nama.

"Biznis ćoše" okupilo preko 1000 žena

Projekat Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je začetnik poslovnih ideja i promocije ženskog preduzetništva, preko 20 gradova širom Srbije okupilo je i inspirisalo preko 1000 žena.

Održan treći "Festival Ukusa - kafe, knjige i čokolade"

Festival „Ukusa-kafe, knjige i čokolade“ je festival koji doprinosi kulturnom i privrednom razvoju Grada Novog Sada obzirom da ovakav koncept festivala postoji samo u Novom Sadu kada je u pitanju region.

„Budi preduzimljiva, budi preduzetnica“ prvi put ove godine

Projekat koji počinje u septembru mesecu, a koji je nosioc jačanja i osamostaljivanja žena koje su pretrpele porodično nasilje „Budi preduzimljiva, budi preduzetnica“,svoju prvu radionicu će održati u Kragujevcu 21.septembra i nastaviti još u tri grada do novembra meseca

NOVO! Educom škola jezika

Educom škola jezika, po posebnoj metodi jedinoj u Novom Sadu i Vojvodini radi od avgusta prošle godine. Do sada školu je završilo oko 70 polaznika engleskog, nemačkog i mađarskog jezika, a od septembra uvodimo i ruski jezik.

7

RADIONICE

Na radionicama se stiču praktična znanja i njih karakteriše aktivno učešće prisutnih. One su izuzetan način za učenje i primenjivanje tehnika koje poboljšavaju različite segmente Vašeg života.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

U Educom školi jezika učite jezik na drugačiji način nego u drugim školama. I baš zbog toga, pročitajte ovaj tekst kako bi se lakše odlučili za naš model grupnog učenja i kako bi lakše savladali jezik i progovorili. Tokom leta imamo razne akcije, zato nas pozovite ako ste odlučili da progovorite ili usavršite engleski, nemački, ruski ili mađarski jezik.

7

SEMINARI I OBUKE

Seminari su oblik praktične nastave radi učvršćivanja i produbljenja znanja stečenih na predavanjima. Može da traje nekoliko sati ili dana. Takođe, na seminarima se uspostavlja kontakt između predavača i polaznika.
Na seminarima utičemo na razvijanje intelektualnih veština višeg nivoa kao što su samostalno zaključivanje, rešavanje problema i formiranje stavova.

JAVNI NASTUP I KOMUNIKACIJSKE VEŠTINE

Javni nastup gotovo uvek stvara prepreku ka davanju punog potencijala kada predstavljate svoje poduhvate, a zahteva javno istupanje. Javno istupanje se zahteva u svakom poslovanju, polaganju ispita, pred društvom i mnogim drugim mestima.

 

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Naučite jezik na brži način!

 U svetu se odavno jezici uče na brži način. Naš program je kreiran tako da ne sadrži podele na suvišne podnivoe i ne insistira na suvišnoj gramatici. Uz pomoć Mogi metode, progovorićete željeni starni jezik 5 do 10 puta brže nego tradicionalnim metodama. Educom škola jezika radi po programu Mogi škole iz Beograda i koja je svoj program rada konciprirala po Lozanovoj metodi, tačnije jezik učite po mapama fraza, u malim grupama i što je najvažnije progovarte jezik jel časove čini 90% konverzacija.

Prijavite se već danas

AKTUELNOSTI

Uspešna preduzetnica preko 20 godina: Ivana Macedonić, vlasnica centra stranih jezika “Lingua”

Uspešna preduzetnica preko 20 godina: Ivana Macedonić, vlasnica centra stranih jezika “Lingua”

Još jedan preduzetnica od koje verujemo da ćemo puno čuti, ali i naučti. Ivana Macedonić, osnivač i direktor Centra stranih jezika Lingua. “Lingua” Centar stranih jezika, postoji i uspešno radi na istoj adresi od 1993 godine. Počeli smo u vrlo teškom periodi, u vreme inflacije, put je bio trnovit ali ipak ide uzlaznom putanjom. Svim promenama u […]

read more
Jelena Marić: Napustila državni posao da bi ostvarila svoj san – Farma koza i mlekara “Carpe Diem”

Jelena Marić: Napustila državni posao da bi ostvarila svoj san – Farma koza i mlekara “Carpe Diem”

Jelena Maric je osnivač i direktor kompanije Carpe Diem, koja poseduje mlekaru kapaciteta 1000 litara dnevne prerade I sopstveno stado umaticenih Alpina koza, koja se bavi proizvodnjom I preradom kozjeg mleka I plasmanom na domaće tržište. Jelena je pejzažni arhitekta iz Srbobrana, sa svojih 26 godina poželela je da svoju stvaralačku energiju usmeri u stvaranje […]

read more

KONFERENCIJA “ZDRAVOG POSLOVANJA I ZNANJA”

Konferencija “Zdravog poslovanja I znanja” ima za cilj da da na značaju potrebnog znanja  kao i primeni istog, da ukaže o važnosti informacija kao I koliko  je važno da se one iskoriste u trenutku. Kroz tržište smo zaključili da su nam svima poznati koraci u preduzetništvu kao I korišćenje dospelih informacija, ali rezultati ukazuju da se sve površno radi, sve poznaje I sve se zna, nailazimo na neiskorišćene potencijale I resurse. Sadržaj Konferencije je na primenjivim znanjima o ekonomskim pitanjima kao I finesama u poslovanju, o informacijama iz ovih oblasti I najvažnijoj stvari u poslovanju-razmena kontakata, mogućnost međusobne saradnje. Od Konferencije očekujemo da okupljenim ženama, sem iskustva koje će steći, dožive da svoje vreme provedu kvalitetno I da izađu sa još više samopouzdanja.

GOVORNICI

Fondacija “Prvi korak”

Fondacija “Prvi korak”

Humanitarna fondacija “Prvi korak” zasniva se na temeljima ideje da svakih 1000 milja počinje sa prvim korakom. Polazeći od ličnog iskustva osnivača, Humanitarna fondacija „Prvi korak“ pruža, kroz humanitarni rad, podršku u rešavanju zdravstvenih i drugih problema prevremeno rođene dece i dece sa problemima u razvoju, kao i teško obolele dece kojoj je potreban poseban […]

Vanja Petković

Vanja Petković

BIOGRAFIJAMoje ime je Vanja Petković. Završivši Prirodno-matematički fakultet, stekla sam zvanje diplomiranog ekologa i čvrsto rešila da svoje snove i ambicije pretočim u humanitarno-ekološku akciju “Čepom do osmeha”, koja osim zaštite životne sredine i edukacije dece o zdravim i ispravnim navikama u pomenutoj oblasti, za krajnji cilj ima – humanost. Akcijom se svakodnevno podsećamo koliko […]

Ana Dolovac

Ana Dolovac

Dolovac organic i tradicija Moja porodica se oduvek bavila poljoprivredom, a moja želja je da nastavim tradiciju. Osnovali smo organski voćnjak 2013. godine  i tada sam odlučila da se bavim isključivo poljoprivredom. Odluka  je za mene bila potpuno prirodna, verovatno zato što sam  često sa porodicom provodila vreme u prirodi, deda me je vodio na […]

Tanja Jakšić

Tanja Jakšić

Koordinator projekta JPP Srbija u CREAM Europe PPP savezu Udruženje javno-privatnog partnerstva, MasterPPPlan, EuroPPP, održivi regionalni razvoj, finansiranje projekata, povezivanje projekata u životnom ciklusu, konkurentski dijalog, JPP, Evropska unija, obnovljivi fond za urbani razvoj, infrastruktura, nabavke, MasterLIS, Specijalnosti Master PPP Javno privatno partnerstvo, finansiranje projekata, Alliancing-ov projekat životnog ciklusa, MasterPPPlan, EuroPPP, MasterLIS, održivi regionalni razvoj, […]

Exit

Exit

Exit je visestruko nagradjivan muzicki festival koji se odrzava jednom godisnje u Novom Sadu, od 2001.godine.Zanrovi koji su zastupljeni. Rok muzika, tehno, elektronski dens, hevi metal, hip-hop, rege, pank rok.Sledece godine Exit festival slavi 20 godina postojanja.

Danijela Ćirić

Danijela Ćirić

Doktorandkinja i predavač na Fakultetu tehničkih nauka na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment. Za predloženo istraživanje u okviru doktorske disertacije, dobila je najprestižniji grant od svetske organizacije Project Management Institute(PMI) iz Sjedinjenih Ameriĉkih Država kao jedan od tri nagrađena u konkurenciji kandidata iz celog sveta u 2018. godini. Koordinirala je i učestvovala u više […]

Daniela Stamenković

Daniela Stamenković

Tokom srednjoškolskih dana trenirala sam odbojku i igrala u ŽOK “Vojvodina” nekoliko godina. Sportom sam prestala da se bavim kada sam se davne ’97. godine zaposlila u štampariji “Dnevnik”.Nakon dve godine napustila sam posao montažera i kao grafički dizajener po struci, zaposlila sam se u velikoj novinskoj kući i na poziciji glavnog i odgovornog urednika […]

Nataša Tasić Knežević

Nataša Tasić Knežević

Rođena je u Beogradu. Studirala je Saobraćajni fakultet, ali svoju ljubav, solo pevanje, nikad nije zanemarivala. Pevala je godinama u crkvi Svetog Georgija kao solista, a onda je, kao stipendista princeze Jelisavete Karađorđević upisala Akademiju lepih umetnosti, odsek solo pevanje. I već kao student, u klasi profesorke Jasne Šajnović, primadone Beogradske opere, i pod supervizijom […]

Perić Ranković Borislava

Perić Ranković Borislava

Rođena sam u Bečeju 1972. godine, gde sam i živela do 2006. Pohađala sam osnovnu i srednju (trgovačku) školu u svom rodnom mestu. Nakon završene srednje škole počinjem da radim u struci. 1992. godine upisujem višu školu za informatiku, vanredno, i posle prve godine zapošljavam se u stolarskoj privatnoj firmi. Godine 1994. prilikom povrede na radu postajem invalid, i ostajem u kolicima.

Budi preduzimljiva, budi preduzetnica

Nastavljamo sa projektom ” Budi preduzimljiva, budi preduzetnica” u Beogradu i Novom Sadu ovog vikenda.
Za radionicu u Novom Sadu, ostalo je još malo mesta, pa ukoliko želite da naučite korake za otvaranje biznisa, da naučite i provežbate javni nastup i ako ste žena evo prilike. Projekat se održava uz podršku Ministarstva rada i Novosadskog sajma. Radionica je namenjena za žene koje žele da se ekonomski osnaže, ali pre svega za žene koje su pretpele porodično nasilje.
Prijava na preducom021@gmail.com

Budi preduzimljiva, budi preduzetnica

Nastavljamo sa projektom ” Budi preduzimljiva, budi preduzetnica” u Beogradu i Novom Sadu ovog vikenda.
Za radionicu u Novom Sadu, ostalo je još malo mesta, pa ukoliko želite da naučite korake za otvaranje biznisa, da naučite i provežbate javni nastup i ako ste žena evo prilike. Projekat se održava uz podršku Ministarstva rada i Novosadskog sajma. Radionica je namenjena za žene koje žele da se ekonomski osnaže, ali pre svega za žene koje su pretpele porodično nasilje.
Prijava na preducom021@gmail.com

TREĆI FESTIVAL UKUSA!

Festival je I ovu godinu podržan od Gradske uprave za privredu grada Novog Sada. Tri dana će posetioci moći da degustiraju kafe, čokolade, kupe proizvode, pogledaju knjige, prisustvuju interesantnim predavanjima o kafi, radionicama čokolade, radionica za decu edukativnih centara Kefalo I Malac genijalac. 

TREĆI FESTIVAL UKUSA

Festival je I ovu godinu podržan od Gradske uprave za privredu grada Novog Sada. Tri dana će posetioci moći da degustiraju kafe, čokolade, kupe proizvode, pogledaju knjige, prisustvuju interesantnim predavanjima o kafi, radionicama čokolade, radionica za decu edukativnih centara Kefalo I Malac genijalac. 

MEGA SEMINAR BOBA PROKTORA

Ime Bob Proktor je milionima ljudi širom sveta sinonim za uspeh. Mnogo pre nego što ga je uloga u filmu „Tajna“ vinula u domen super zvezda, on je već bio legendarna figura u svetu ličnog razvoja.

Njegovi uvidi, inspiracija, ideje, sistemi i strategije bili su prekretnice za nebrojeno života – iskre koje su izazvale transformacije u mnogim karijerama, podstakle unutrašnja buđenja i stovrile milionska bogatstva za ljude širom sveta.

MEGA SEMINAR BOBA PROKTORA

Ime Bob Proktor je milionima ljudi širom sveta sinonim za uspeh. Mnogo pre nego što ga je uloga u filmu „Tajna“ vinula u domen super zvezda, on je već bio legendarna figura u svetu ličnog razvoja.

Njegovi uvidi, inspiracija, ideje, sistemi i strategije bili su prekretnice za nebrojeno života – iskre koje su izazvale transformacije u mnogim karijerama, podstakle unutrašnja buđenja i stovrile milionska bogatstva za ljude širom sveta.

Skup preduzetnika “Biznis ćoše” je priča o biznisu, preduzetništvu, mogućnostima, networking-u, idejama, unapređenju poslovanja, uspešnim pričama.

Cilj okupljanja jasno ukazuje na međusobno povezivenje kao i dokaz da međusobno udruživanje poslovne snage u Srbiji može da doprinese uspehu u poslovanju. Primerom iz prakse želimo da ukažemo da u Srbiji može uspešno da se započne posao i da se uspešno posluje. “BUDI I TI USPEŠNA POSLOVNA PRIČA!”

BIZNIS ĆOŠE

Skup preduzetnika “Biznis ćoše” je priča o biznisu, preduzetništvu, mogućnostima, networking-u, idejama, unapređenju poslovanja, uspešnim pričama.

Cilj okupljanja jasno ukazuje na međusobno povezivenje kao i dokaz da međusobno udruživanje poslovne snage u Srbiji može da doprinese uspehu u poslovanju. Primerom iz prakse želimo da ukažemo da u Srbiji može uspešno da se započne posao i da se uspešno posluje. “BUDI I TI USPEŠNA POSLOVNA PRIČA!”

USLUGE

Naše usluge su između ostalog i: organizovanje događaja za kompanije,  organizovanje press konferencija, organizovanje promocija, PR kampanje, marketing.

Neki od naših saradnika su:

No logos found

seminara ličnog razvoja

radionica i obuka Javnog nastupa i Organizacije događaja

polaznika škole stranih jezika