Sanja Alvirović

Sanja Alvirović

Direktor

Red je predstaviti se! Sanja Alvirović Juričević i nadam se da ću vam biti dobar domaćin u narednom periodu života.

Svako od nas ima lični pečat koji prenosimo jedni na druge i kao takav on nam daje u uvid vaš profesionalizam, ličnost, interesovanja… Sva vaša iskustva su ujedno i moja. Neka i moje postane vaše.

Čekamo Vas!

Educom:

Priroda – upornost, hrabrost, sigurnost i brzina

Karakter – ne odustaje, obazriv, inovativan, spremnost na akciju, upijač znanja i prenosioc, energičan, inspirativan, motivacioni, provokativan, ruši granice i stereotipe

Identitet – večni optimizam

Educom Vam nudi niz seminara, kurseva i edukacija na teme koje obuhvataju moderan i primenjiv način funkcionisanja.

Obavezno ponesite sa sobom otvorenost!

Avgust je uvek bio prekretnica za naše poslovanje, da li slučajno ili namerno, to ne znamo, ali tako je J. U ovom mesecu Educom slavi svoj 7 rođendan, a Educom škola jezika svoj prvi. Za 7 godina u organizaciji Educom-a održano je preko 20 seminara ličnog razvoja, preko 30 radionica i individualnih obuka Javnog nastupa i Organizacije događaja, 10-tak promocija knjiga, a naša Izadavačka kuća izdala je 5 knjiga.

 

Ono čime se Educom izuzetno ponosi je jedini seminar Boba Proctora na Balkanu koji će sigurno ostati upamćen ne samo učesnicima već i samom Bobu. Educom je uvek prvi činio korake koji su posle mnogi ispratili i mi se ponosimo time. Pa, tako i konferencija ličnog razvoja „Moje novo JA“, koja je jedina okupila preko 30 predavača ličnog razvoja, a mnoge motivacijske govornike koje sada pratite na društvenim mrežama i you tubu su svoje prve seminare i stajanje na javnoj sceni uradili upravo sa nama.

Projekat Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je začetnik poslovnih ideja i promocije ženskog preduzetništva, preko 20 gradova širom Srbije okupilo je i inspirisalo preko 1000 žena. Projekat je održiv i nastavlja dalje sa aktivnostima.

Projekat konferencija „Preduzetnice u akciji“ održava se na Kopaoniku, uvek u decembru, okuplja preduzetnice u cilju umrežavanja i poboljšanja poslovanja za nadolazeću godinu. Prvi put konferencija je okupila 70 žena iz Srbije i regiona.

Kako se Educom zalaže za lični i profesionalni razvoj, ali i za razvoj okoline u kojoj posluje. Festival „Ukusa-kafe, knjige i čokolade“ je festival koji doprinosi kulturnom i privrednom razvoju Grada Novog Sada obzirom da ovakav koncept festivala postoji samo u Novom Sadu kada je u pitanju region.

Festival okuplja preduzetnike iz Srbije, BiH i Hrtvatske. Ove godine održan je treći Festival.

Projekat koji počinje u septembru mesecu, a koji je nosioc jačanja i osamostaljivanja žena koje su pretrpele porodično nasilje „Budi preduzimljiva, budi preduzetnica“,svoju prvu radionicu će održati u Kragujevcu 21.septembra i nastaviti još u tri grada do novembra meseca. Ovaj projekat je jedan od 6 projekata u Srbiji (osvojili smo 4 mesto na konkursu, znači bilo je i bolji od nas ;), ali tiha voda breg roni) koji je podržan je od Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

 

I kao naš najmlađi rođendanac, Educom škola jezika, po posebnoj metodi jedinoj u Novom Sadu i Vojvodini radi od avgusta prošle godine. Do sada školu je završilo oko 70 polaznika engleskog, nemačkog i mađarskog jezika, a od septembra uvodimo i ruski jezik.

Ono o čemu se malo zna, Educom stoji iza dosta brendova za koje obavlja marketinške aktivnosti. Nećemo ih nabrajati, ugovorom smo vezani ;). Takođe, jako smo ponosni na rad sa studentima i oni su nam posebno zadovoljstvo sa kojima smo radili prethodnih godina, jel smo im pomogli u važnim koracima za njihov rast i napredovanje u daljem životu. Zahvaljujemo se Ekonomskom i drugim fakultetima, kao i studentskim organizacijama sa kojima smo sarađivali – Aiesec, Studentska unija Srbije, kao i TEDX Zemun i Soft Skills academy.

Značaj naših projekata i rada prepoznale su mnoge kompanije, spisak je velik pa ćemo spomenuti samo nekoliko, jer smo već predugački 😉 – Galenika, Opportunity banka, Otp banka, Jana voda, Saop doo, Minaqua voda, Novosadski sajam kao i mnoge državne institucije: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, razvojna Agencija Srbije, Privredna komora Srbije, Sekretarijat za privredu AP Vojvodine, Gradska uprava za privredu i Gradska uprava za kulturu grada Novog Sada.

Značajna nam je i podrška i sedme sile koje su prepoznale sve što radimo (RTS, TV PRVA, RTV, PINK, HAPPY i lokalne televizije, internet portali, radio i štampa.)

Sve ovo nabrojano zvuči kao ostvaren san koji je lako ostvariti, ali kao što znate iza svakog ostvarenog sna postoje usponi i padovi, ali važno je kako se nositi sa njima. Isto tako, bilo je onih koji su verovali da nas je lako skloniti sa tržišta, samo kao što sam spomenula u jednoj rečenici na početku, tiha voda breg roni J.

Čitav koncept Educoma postavljen je na kvalitetnom temelju iz ličnog i velikog iskustva,nepresušnog izvora inspiracije, jasnih ciljeva i jakog karaktera.

Da nema vas koji ste prepoznali i koji pratite Educom ne bi bilo ni nas i zato se zahvaljujem svima i obećavam Vam da će Educom i dalje biti tu da zajedno rastemo. Zahvaljujem se i svima koji su radili i koji će raditi sa nama. Srećan nam rođendan i idemo dalje!

Vaš Educom,

Sanja Alvirović & tim