Druga naša panelistkinja je Slavica Pajić je suvlasnik, prokurista u  MPM Poliplast doo, Vrnjačka Banja, osnivač i suvlasnik u BGB doo Vrnjačka Banja od 2007. godine. Slavica poseduje 33 godina iskustva u razvoju poslovne saradnje, zastupništva firmi i proizvodnji plastične ambalaže.Sposobnost pregovaranja i preuzimanja odgovornosti za sebe kao i za svoje saradnike.

Učestvovanje u obukama vezanim za unapređenje znanja kao i radionicama za poboljšanje organizacionih sposobnosti. Učestvovanje na projektu „Impuls“ sa Mašinskim fakultetom Kraljevo kroz koji je fakultet dobio 3D laboratoriju za izradu prototipova.Veliko iskustvo u razvoju novih proizvoda kao i inovativnih tehnoloških procesa proizvodnje. Otvorenog uma i veoma komunikativna, visoka profesionalost u radu.

Slavica je i osnivač i predsednik udruženja “VRTOVI PRIJATELJSTVA”  Vrnjačka Banja, Predsednik odbora za razvoj i unapređenje MSPP Regionalne privredne komore Kraljevo i član amaterskog Hora Abrašević Vrnjačka Banja i aktivna u svim humanitarnim akcijama za pomoć pojedincima i udruženjima.

MPM POLIPLAST DOO” je porodična firma osnovana 1962. godine koju danas vodi treća generacija porodice Pajić radeći na unapređenju i modernizaciji, prilagođavajući se tržištu i kupcima uz standard ISO. Naša pretežna delatnost je proizvodnja delova od plastičnih masa. Sektori aktivnosti firme MPM POLIPLAST su kreiranje proizvoda za različite grane: farmaceutska, agroindustrija, elektronska i roba široke potrošnje. Kao dopunu našeg programa radi zadovoljavanja potreba naših kupaca, ugovorili smo zastupništva sa evropskim firmama radi isporuke kvalitetnih proizvoda sa potrebnim standardima. Nudimo široku paletu proizvoda iz njihovog asortimana kao što su:

• gumeni čepovi za farmaceutsku industriju

• aluminijumske kapice i zatvarače

• aplikatore i zatvarače za farmaceutske proizvode

• bočice i ampule od tubularnog stakla