Treninzi zaposlenih – obuka zaposlenih

Treninzi zaposlenih su od vitalne funkcije za preduzeće, služi da proizvede promenu ponašanja učesnika, uvežba naučeno i osposobi da sami razmišljaju i donose odluke.

Fokus treniranja je na učesniku da primi – prihvati znanje – potpuno ga prihvati – PRIMENI

Rezultat treninga:

Razumevanje se bitno razlikuje od znanja, razumevanje je sposobnost da se primeni.

Trener pita, polaznici odgovaraju.

Akcenat je da se usvaja znanje koje je primenjivo. Kako na kraju godine se uoci loše poslovanje, kada se urade završni računi, a tada je već kasno, potrebno je na vreme reagovati koje su obuke od značaja za tekuću godinu.

Trening zaposlenih je jedno od najvećeg ulaganja, a pravi trening donosi značajne rezultate.

KONFERENCIJA “ZDRAVOG POSLOVANJA I ZNANJA” 30. novembra u Master hali Novosadskog sajma

Konferencija “Zdravog poslovanja i znanja” ima za cilj da da na značaju potrebnog znanja kao i primeni istog, da ukaže o važnosti informacija kao I koliko je važno da se one iskoriste u trenutku. Kroz tržište smo zaključili da su nam svima poznati koraci u preduzetništvu kao I korišćenje dospelih informacija, ali rezultati ukazuju da se sve površno radi, sve poznaje I sve se zna, nailazimo na neiskorišćene potencijale I resurse.

read more

Postanite organizator događaja

- Vaš posao zahteva organizovanje događaja na kojima se okuplja značajan broj ljudi, a problem da se organizujete i uspešno se predstavite uvek Vam izlazi u prvi plan? - Radite u marketing sektoru, želite da vaše aktivnosti budu drugačije od ostalih komapnija a nemate...

read more